text
0

Winkelwagen

Trouwen in een tent !

Kijk voor meer info over tenten voor een tuinfeest op deze pagina, via deze link.
Trouwplannen? Gefeliciteerd!
Zijn jullie van plan om jullie bruiloft te vieren op een eigen favoriete locatie? Lees dan hier wat je allemaal bij Daves kunt huren.


Organiseer je alleen het huwelijksfeest in een tent, de ceremonie, het diner of plan je de hele dag in en rondom een tent op een eigen locatie? Wij helpen graag met de keuze voor een perfecte tent. Vraag een offerte aan via deze link.


De stretchtent

De stretchtent heeft een fantastische uitstraling en is in een natuurlijke omgeving een prachtige overkapping voor een huwelijksvoltrekking of diner!
Ook het vieren van een feest kan bij mooi weer onder het zandkleurige doek van de stretchtent met echte houten palen.

Eten aan lange houten biertafels met banken of houten klapstoelen is een perfecte combinatie met de stretchtent, net als onze steigerhouten statafels en krukken.

Prikkabels als verlichting maken de sfeer compleet!

 

 

De pagodetent en alutent

De pagodetenten en alutenten zijn de strakke witte tenten, deze worden vaak gezien bij verschillende soorten evenementen, maar vooral ook bij bruiloften. De tenten zijn in verschillende maten beschikbaar bij Daves en bieden ruimte voor 10 tot ca. 600 personen.
Meerdere foto's van de pagodetent en alutent op bruiloften
Verschillende foto's van pagodetenten en alutenten


De spantent

Veel trouwfeesten zijn al gevierd in onze spantenten. Deze gezellige tenten zijn al geschikt vanaf 50 personen en hoe groot je gastenlijst ook is, in een spantent past het altijd. 
De tenten hebben een groen/witte kleurencombinatie en zijn rond, of hebben een afgeronde voor- en achterkant. Dit maakt het bijzondere tenten. 
Om een festivalsfeer te creëren of een grote gezellige feesttent te huren is de spantent uitermate geschikt.
Verschillende foto's van de spantent
Binnenkant van de spantent
Inrichting en horeca


Inrichting en horeca

Om de tent in te richting en het terrein buiten de tent aan te kleden verhuren wij verschillende meubels en verlichting. Ook verhuren wij horecabenodigdheden denk hierbij aan biertaps, barren en al u glaswerk. Maar ook stoelen, tafels en spreekgestoelte voor je ceremonie huur je hier, zo organiseer je gemakkelijk een ceremonie op je favoriete locatie.