text
0

Winkelwagen

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐˜€

Op deze pagina een greep uit onze projecten die wij hebben mogen verzorgen. Elke evenement en feest is anders met zijn eigen stijl en identiteit. Met ons brede assortiment en ruime keuze aan tenten is er voor elke sfeer en setting een passende optie.


๐–ต๐–พ๐—‚๐—…๐—‚๐—€๐—๐–พ๐—‚๐–ฝ๐—Œ๐—‹๐–พ๐—€๐—‚๐—ˆ ๐–ฅ๐—‹๐—’๐—Œ๐—…๐–บ๐—‡ ๐–ฟ๐–พ๐—Œ๐—๐—‚๐—๐–บ๐—… 
Voor de veiligheidsregio Fryslan, hebben wij de organisatie gedaan van een medewerkers festival. In samenwerking met een werkgroep vanuit de veiligheidsregio en de locatie in Bakkeveen, hebben we prachtig evenement neergezet in een festivalsfeer. Een dag waar de medewerkers aan diverse workshops konden deelnemen en/of bijwonen.
Geleverde diensten en materialen:
โœ… Alutent 10 x 30 meter
โœ… Pagodetent
โœ… Podium inclusief gepersonaliseerde rok met eigen logo's 
โœ… Foodtruck
โœ… Diverse meubels
โœ… Audio en led schermen 
โœ… Bewegwijzering 
 
Gส€แด€แด„แด‡สŸแด€ษดแด… Fแด‡sแด›ษชแด แด€สŸ
Graceland Festival verrast met eigenzinnige kunst, inspirerende ideeรซn, ontroerende liedjes en knallende shows. Dwalend over het veelkleurige festivalterrein is er alle tijd voor ontmoeting, gesprekken en voor feest & verstilling. Voor dit festival mochten wij onder andere maar liefst 21 tenten leveren en een aantal dansvloeren en podiums. In samenwerking met de fantastische vrijwilligers van dit festival 2 dagen het evenemententerrein omgetoverd tot een waanzinnige festival locatie!
โœ…Alutent 8 x 35 meter
โœ…Alutent 10 x 20 meter
โœ…4 stretchtenten waaronder een podium stretchtent 
โœ…Diverse spantenten waaronder 11 x 16 meter en 13 meter rond
โœ…Meer dan 2200m2 aan vloerdelen